حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند

پیام مهم چین به پاکستان و ایران

پیام مهم چین به پاکستان و ایران دولت چین از ایران و پاکستان خواست که خویشتنداری کنند و اقداماتی انجام ندهند که منجر به تشدید تنش‌ها شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی تنش دیپلماتیک بین تهران و اسلام‌آباد «مائو نینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز چهارشنبه از ایران و پاکستان خواست که خویشتنداری کنند و «اقداماتی را انجام ندهند که منجر به تشدید تنش شود.»

سخنگوی وزارت خارجه چین دراین‌باره گفت: ایران و پاکستان همسایه و هر دو کشور کشور‌های اسلامی بزرگ هستند. ما از طرف‌ها می‌خواهیم خویشتن‌دار باشند، از اقداماتی که می‌تواند منجر به تشدید تنش شود اجتناب کنند و برای حفاظت از صلح و ثبات منطقه با یکدیگر همکاری کنند.»

ساعاتی پیش رسانه‌های محلی پاکستان امروز چهارشنبه به نقل از «ممتاز زهرا بلوچ» سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کردند که اسلام‌آباد در اعتراض به حمله موشکی ایران به مقر گروه‌های تروریستی در خاک پاکستان، از سفیر ایران که هم‌اکنون در تهران به سر می‌برد خواسته به پاکستان برنگردد.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، اسلام‌آباد این تصمیم را به دولت ایران اطلاع داده است. دولت پاکستان همچنین سفیر خود در تهران را به اسلام‌آباد فراخوانده است.

پیش از این وب‌سایت وزارت خارجه پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که پاکستان «نقض بی دلیل حریم هوایی خود و حمله به داخل خاک پاکستان را به شدت محکوم می‌کند.» در ادامه این بیانیه آمده است که این حمله موشکی نقض حاکمیت پاکستان و کاملاً غیرقابل قبول است و می‌تواند عواقب جدی داشته باشد.»

پاکستان در بیانیه خود افزود که تروریسم یک تهدید مشترک برای همه کشور‌های منطقه است که نیازمند اقدام هماهنگ است.

شامگاه سه‌شنبه یک منبع آگاه در گفتگو با مهر اعلام کرده بود که در پاسخ به حمله تروریستی به دو مقر مهم گروهک تروریستی جیش‌الظلم (جیش العدل) در خاک پاکستان هدف قرار گرفت. این مقر‌ها توسط موشک و پهپاد منهدم شده است.

عناصر تروریستی گروه جیش الظلم ۲۴ آذرماه با حمله به یک پاسگاه مرزی ایران در شهرستان راسکِ استان سیستان و بلوچستان ۱۱ مرزبان نیروی انتظامی را به شهادت رساندند و ۶ نفر دیگر نیز مجروح کردند.

افزون بر این، عناصر این گروهک تروریستی ۲۰ دیماه با حمله به یک پاسگاه انتظامی در شهرستان راسک یک مأمور نیروی انتظامی را به شهادت رساندند. گروه جیش الظلم با انتشار بیانیه‌ای مسئولیت این حمله تروریستی را به عهده گرفته و اعلام کرد در این حمله تروریستی «خسارات مالی و جانی قابل توجهی به نیرو‌های نظامی» ایران وارد شده است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار